Selasa, 29 Mac 2011

Adik Tetap Ceria

Location: Klinik Pembedahan Mulut, Hospital Serdang
Paediatric Dental: Dr Kalai
Date/time: 29-03-2011, 12.30pm
Mood: Ceria (Adik); tak berapa ceria – penat (Ummi & Abah)

…..biarlah hanya gambar2 ini yg berkata2…..





Setel je jumpa Dr Kalai, terus ke ofis Abah. Abah tak sempat hantar Ummi & Adik balik rumah sebab ada kelas 1-4pm.

Location: Ofis Abah
Activities: Makan, melukis, makan, melukis
Date/time: 29-03-2011, 1.45pm
Mood: Ceria (Adik); tak berapa ceria – penat (Ummi; Abah tetap ke kelas walaupun penat)

…..juga, biarlah hanya gambar2 ini yg berkata2…..





Sampai rumah dah time asar. Esok ada appointment lg, harap2 mood Adik ok.

4 ulasan:

Bicara hati ibu aisya berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan ye mawar :)

Mawar berkata...

Kak ayu,

harapan sy pun gitu lah, cuma lately bz sgt dgn study, kalau ikutkn nk p appoinment anak pun tak sempat

zura_habib berkata...

budak2 nie bukan suka temujanji2 nie..kita pun bosan menunggu anak apetah lagi...nak main je dieorg...

Mawar berkata...

zura,

time duk tunggu tu la selalu sy fkr "bestnya kalau aku jd doctor", hikhikhik, tinggi sungguh angan2...